• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Levertijd Nederland: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Verzendkosten voor je bestelling met een orderwaarde onder de 50 euro bedragen €4,95. Voor een bestelling met een waarde boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Je bestelling wordt geleverd door DHL pakketdienst.Op het moment dat het pakket verstuurd is, ontvang je een email met een Track & Trace link waarmee je zelf je pakket kunt volgen. Als de koerier er niet in slaagt om je bestelling bij de eerste poging af te leveren, wordt het pakket bij de buren afgeleverd of wordt het de eerst volgende werkdag opnieuw aangeboden.

N.B. Wij kunnen niet leveren op een postbusadres.

Hoe kan ik een artikel retourneren/omruilen?

Nadat je je bestelling ontvangen hebt, kun je bij Donnay.nl binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden het ontvangen product retourneren. Het artikel en de verpakking dienen wel compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, heeft Donnay Nederland het recht om de waardevermindering, eventuele reinigingskosten of het gehele aankoopbedrag in rekening te brengen.

Wij kunnen je artikelen niet automatisch omruilen. Mocht je een artikel willen ruilen dan kun je deze retourneren en online het gewenste artikel opnieuw bestellen.

Voor het retourneren van één of meerdere artikelen volg je de onderstaande retourprocedure

Retourprocedure voor Nederland

Wanneer je een artikel retour wilt zenden, volg dan onderstaande stappen:

Stap 1:  Zorg dat je het artikel/ de artikelen onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking verpakt

Stap 2:  Vervolgens plak je het meegeleverde retouretiket duidelijk zichtbaar op de verpakking en geef deze af bij een DHL parcel point.

Wanneer wij je retour gestuurde artikel hebben ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging per mail. We zorgen ervoor dat het betaalde bedrag binnen 2-3 werkdagen terug op je rekening is gestort.